ALUPLAST – DE SPECIALIST VOOR KUNSTSTOF RAMEN & DEUREN

Hoge kwaliteit kunststof deur- en raamprofielen

Wij leveren kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen die worden vervaardigd met kunststof profielen van het merk Aluplast. Dit is een zeer gerenommeerd Duits merk, gespecialiseerd in kunststof ramen & deuren.

De toekomst van het kunststof kozijn

energeto® is een kozijn zonder metalen warmtebrug, zoals bijvoorbeeld een stalen of aluminium koker. Het systeem vertoont in alle versies en bouwdieptes opmerkelijke isolatiewaardes, waardoor het actief bijdraagt aan de CO2 -reductie, de energiebesparing en zodoende aan milieubescherming.

Waardoor onderscheidt zich energeto® van het klassieke raam?

De staalversterking is bij conventionele kozijnen het warmte technische zwaktepunt in de systeemconstructie. Aangezien ten opzichte van bouwdiepte en aantal kamers de opties zijn uitgeput – was het tijd om een betere oplossing voor de staalversterking te vinden. Dit is een van de speerpunten van deze Fabrikant door de technologieën „bonding inside“ en „powerdur inside“ volop gelukt. „foam inside“ vult beide technologieën aan voor uitstekende isolatiewaardes.

 

Overtuigd? Kies ook voor duurzame en stijlvolle kozijnprofielen met een zeer hoge isolatiewaarde. Naast wit bieden wij vele kleurvarianten met of zonder hout-look of een klein relief. En zelfs steellook kozijnen kunnen wij in elke maat voor u leveren:

Kijk snel verder op onze webshop