kunststofkozijnen-outlet.nl is een groothandel in kunststof kozijnen van het merk Aron, wij leveren aan particulieren en aan bedrijven.

 

Gaat u een nieuwe werkplek realiseren? Of gaat u uw nieuwe uitbouw bouwen en U bent niet aan maten gebonden, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen binnen 4 weken leveren. (onder voorbehoud van corona regels)

 

Wij verkopen kant-en-klare kunststof kozijnen, Standaard maten direct uit voorraad leverbaar daarom kunnen binnen 4 weken uw kozijnen leveren. 

Ben je op zoek naar een mooi kunststof kozijn voor jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ramen en deuren geven veel sfeer en uitstraling aan je huis, misschien wel meer dan je in eerste instantie zou denken. Laat je inspireren door de kunststof ramen en deuren van ARON. Binnen de uitgebreide mogelijkheden van het ARON assortiment creëer je eenvoudig een eigen stijl.

 

Voordelen

Of het nu gaat om kunststof kozijnen, nieuwe tuindeuren of een schuifpui; met ARON profiteer je van veel voordelen.

 

  • 6 jaar garantie
  • levertijd is bij Aron kozijnen ongeveer 6 á 8 weken (wegens Corona & levertijd van glas) 
  • Alle kunststof kozijnen zijn voorzien van **triple glas (behalve in schuifpuien)
  • Energiebesparend
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam

 

**HR+++ TRIPLE GLAS

HR+++ of driedubbel glas bestaat uit 3 glasplaten met twee keer een laag edelgas ertussen. Het gevolg is een extreem goed isolerende en geluidswerende werking.

Triple glas is door de extra glasplaat extra zwaar. Niet elke sponning in het kozijn is geschikt voor driedubbel glas. Laat dit door een ervaren glaszetter controleren.

In bepaalde situaties moet gelaagd glas (met een minimale dikte) toegepast worden, vanwege de ‘letselveiligheid’. Lees verder op deze pagina de adviezen en het schema voor het benodigde isolatieglas.

 

ARON Basic
Al ruim 40 jaar zien we dit profieltype in de Nederlandse woningbouw. Het onderscheidt zich van de andere types, door zijn vlakke uiterlijk. Zo kan het aansluiten bij bestaande kunststof kozijnen in jouw woning of bij een modern uiterlijk.

 

Elders goedkoper?

Bij kunststofkozijnen-outlet.nl bent u altijd verzekerd van de laagste prijs! Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrent en passen onze prijzen daar direct op aan. Mocht u bij onze concurrenten toch een lagere prijs zien? Geef het aan ons door! En als beloning bieden wij u het product nog goedkoper aan!

Ziet u onverhoopt binnen 5 dagen na het doen van uw bestelling hetzelfde product elders toch goedkoper, dan betalen wij u het verschil + 10% extra terug!


Helaas hebben geen eigen montagedienst.

Uiteraard hebben wij wel een uitgebreide montage handleiding voor U ter beschikking. klik hier voor montage handleiding

Wij verkopen zowel aan particulieren en aan bedrijven.

Bent U een bouwbedrijf of ZZP'er, dan kan kunt U bij ons inkopen tegeneen speciale tarief. Neem hier voor contact met ons op.


Steeds meer mensen hebben de voordelen van kunststof kozijnen ontdekt. Ze zijn onderhoudsarm, hebben een goede isolatiewaarde, een hoog akoestisch niveau en ze hoeven niet geschilderd te worden. Standaard hebben kunststof kozijnen een moderne, elegante uitstraling, maar het is ook mogelijk om het kozijn te voorzien van een speciale houtnerf folie (**alleen Goud Eiken). Hierdoor is het vrijwel niet te onderscheiden van een houten kozijn.

 

Standaard uitvoeringen **(outlet) of maatwerk, aan U de keuze!

Bij Kunststof kozijnen-outlet werken we met kunststof kozijnen van het Duitse profiel merk Aron met een speciaal profiel (profiel: 70mm totaal 89mm)

Dit profiel heeft niet alleen een hoge thermische isolatie (Uw = 0,98 W/(m²K)), een hoog akoestisch niveau en een betrouwbare werking. Het profiel is bovendien in vele afmetingen en uitvoeringen te leveren.

Of je nu een vast raam of een openslaand raam wilt, het profiel is geschikt voor allebei.

Je kunt kiezen uit een grote selectie standaardmaten**(outlet) uiteraard kunt u ook speciaal opmaat gemaakte kozijnen bestellen. vul hier voor onze speciale offerte formulier in. levertijd van opmaat gemaakte kozijnen is momenteel 4 weken.

Wil je liever een kozijn met de uitstraling van hout? Met deze profiel (**alleen Goud Eiken) heb je een kozijn met de uitstraling van hout, maar wel met alle voordelen van kunststof. 

Onze missie is om voor elke klant een passend kunststof kozijn te leveren, dat volledig voldoet aan de wensen van de klant en voor een outlet prijs.

STANDAARD  HR+++ TRIPLE GLAS IN ALLE Aron KOZIJNEN!

Het compacte draai-kiep-beslag

De voordelige, maar rendabele beslagoplossing voor alle rechthoekige ramen van kunststof of aluminium. Het intelligente modulaire systeem biedt de gebruiker een eenvoudige montage en standaard 3D-instelmogelijkheden en de hoogwaardige kunststof onderdelen garanderen daarbij de functionaliteit en de lichte loop van het raam.

 

Het complete modulaire systeem omvat ca. 200 onderdelen en maakt een rationele productie van rechthoekige draai-, draai-kiep- en stolpramen mogelijk. Omdat de bedieningsfoutenbeveiliging, de kierstandventilatie en de balkondeursnapper ook achteraf geïnstalleerd kunnen worden, kan met proPilot flexibel ingespeeld worden op wensen van de klanten. proPilot past zich dus aan concrete behoeften aan.

Door de unieke raamgreepbevestiging biedt de gepatenteerde slotkast een lichte bediening en betrouwbaarheid.

De beproefde afkortmethode en de eenvoudige verbindingstechniek van de beslagdelen maken een snelle en eenvoudige montage mogelijk.

Bij speciale eisen zoals bijv. schuine- of veiligheidsramen biedt het activPilot-beslag de juiste oplossing.