Helaas kunnen we niet binnen 48 uur leveren, in Duitsland hebben ze de corona regels aangescherpt. Levertijd zal ongeveer 2 á 3  weken duren. (onder voorbehoud van corona regel/wet)

STANDAARD  HR+++ TRIPLE GLAS IN ALLE KOZIJNEN!

HR+++ of driedubbel glas bestaat uit 3 glasplaten met twee keer een laag edelgas ertussen. Het gevolg is een extreem goed isolerende en geluidswerende werking.

TOTALE GLASDIKTE = BUITENBLAD + SPOUW + MIDDENBLAD + SPOUW + BINNENBLAD

**glas opbouw 4 mm buitenblad/ 10,5 mm spouw / 4 mm middenblad/ 10,5 mm spouw/ 4 mm binnenblad


Alle maten worden in millimeters aangegeven.

Alle kozijnen zijn in diverse hoogte te verkrijgen tot een max van 2100mm  (2,10 meter).

let op: 

Voor eventuele vragen kunt u online vragenformulier invullen of u kunt ons bereiken op 0615171444

 

Bij aankomst dient men eerst alle kozijnen te controleren op:

1. beschadigingen 

2. juiste kleur kozijnen

3. juiste aantal kozijnen

4. aantal deurklinken

Wij gaan ervan uit dat U eerst alle kozijnen controleert voor dat U gaat afladen, zodra alle kozijnen zijn afgeladen is de klant akkoord gegaan met de levering. Na het afladen van de kozijnen kunnen ze NIET retour, ongeacht dat ze verkeerd zijn! Dus eerst controleren want wij kunnen ook fouten maken.

 

**gaat u aan de buitenkant raamdorpelsteen gebruiken? vergeet dan niet om een VBA (vensterbankaansluiting) mee te bestellen. klik hier om het te bestellen. let op: U dient zelf de aantal meters door te geven, wij hebben 2 lengtes 1- 1400mm & 1- 2200mm.

 

DRAAIRICHTING DEUR/ en bij draai-kiep ramen.

Duidelijke informatie over draairichtingen...

Het links of rechts draaien van een deur is niet zo vanzelfsprekend. Want ga maar eens aan de andere kant van de deur staan... wat is nu de draairichting? Voor het aanschaffen van passend deurbeslag en sloten is het van belang dat je weet welke kant je deur opendraait.

Op deze pagina leggen wij je in duidelijke taal en afbeeldingen uit hoe het werkt en welke handige ezelsbruggetjes er zijn om er direct achter te komen hoe jouw deur draait. Voor het aanschaffen van een enkelzijdige set deurbeslag dien je te weten of je linkswijzend of rechtswijzend deurbeslag nodig hebt.

DIN-normering

Met de ISO normering die in 1962 is vastgelegd is de keuze vereenvoudigd. Voor Nederland wordt de DIN norm gehanteerd. Wat je dan leest, is dat een deur DIN links of DIN rechts is.

Een handig ezelsbruggetje voor de draairichting van de deur is het kijken naar de deurscharnieren. Als je bij een dichte deur het scharnier ziet zitten dan draait de deur altijd naar je toe. Zit het scharnier dan rechts? Dan is het een rechtsdraaiende deur. Zitten de scharnieren links? Dan spreken we over een linksdraaiende deur. Andere benamingen met dezelfde betekenis zijn: linkssluitend (LS) of rechtssluitend (RS) en DIN links of DIN rechts.

Een vroegere benaming voor de draairichting is Hollands rechts of Hollands links. Hierbij geldt:
Hollands rechts = DIN links
Hollands links = DIN rechts

 

Dus altijd van binnenuit gezien, je gaat voor uw kozijn staan en zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiend deur/draai-kiep. 


WC / kelderraam


1 kader kunststof kozijn vast (dus geen draai/kiep)


1 kader kunststof kozijn draai/kiep, zowel links als rechts draaiend


2 kader kozijn met vaste stulp. verdeling 50/50 links en rechts draaiend


1 kader kunststof kozijn terras/balkondeur


2 kader schuifpui